Pokličite Nas

Dosežite edistveno estetiko z montažo glinene strehe v Ljubljani

Razmišljate o tem, da bi na svojo nepremičnino dali poseben izgled? Poskusite montažo glinene strehe v Ljubljani. Z tako vrsto strehe na vašem domu, lahko privabite vaše sosede in druge ljudi. To je dobra ideja, da so strešne skodle privlačne in so tudi zelo trajne. Prav tako zagotavlja videz robnika in ponuja funkcionalne prednosti, ki vam bodo zagotovo pomagale.

Če vas zanima glinena streha, lahko vprašate našega izvajalca krovstva o potrebnih strešnih materialih in o stroških strehe.

streho ploščice Glinene Strehe v Ljubljani

Prednosti in slabosti montaže glinenih streh v Ljubljani

Poleg tega, da izboljša estetski videz vaše hiše, lahko glinena strešna montaža izboljša izolacijo vašega doma. Znano je, da so glinene strehe energetsko učinkovite. Vaš dom lahko ohladite poleti in pozimi ogrejete. Tukaj je nekaj prednosti in slabosti namestitve glinene strehe v Ljubljani;

Glina streha ponuja lepoto in eleganco v vsakem domu. Te strešne skodle se lahko izrazijo v različnih stilih in s pomočjo stranskih materialov. Tudi te skodle so zelo trajne in zdržijo celo desetletja. Daje vaši hiši preprosto, a klasično lepoto. Lahko je tudi odlična odpornost proti ognju in žuželkam.

Razen tega, da je streha zelo odporna, so tudi glinene strehe enostavne za vzdrževanje. Če v primeru, da ste odkrili zlomljene glinene skodle, jih izvajalec zlahko zamenja. Prav tako lahko bistveno poveča tržno vrednost vašega doma z izbiro glinenih streh.

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Prednosti in slabosti montaže glinenih streh v Ljubljani

Nasprotno, postavitev glinene strehe v Ljubljani je precej draga v primerjavi z drugimi vrstami streh. Ocenjuje se, da za montažo glinene strehe, morate plačati dvakrat do trikrat več kot pri običajni ceni drugih strešnih materialov. Seveda so ploščice in strešni skrilavec še vedno najdražja vrsta strehe. Prav tako lahko glinene strehe zdržijo od 75 do 100 let z ustreznim vzdrževanjem in montažo.

Poleg tega je montaža glinenih streh v Ljubljani precej zapletena. Glinene skodle so res težke in lahko tehtajo do 400 kg na kvadratno streho. Poleg tega da so težke, keramične ploščice so pripravljene natančno in pravilno položene z določenim vzorcem. Morate najeti strokovnega izvajalca krovca, če želite glineno streha.

Čeprav je znano, da so glinene strehe trpežne, se lahko razbijejo, v primerih nenadnih vplivov, kot so padla drevesa in prevelik pritisk, ko se hodi po njih.

strešne kritine Glinene Strehe v Ljubljani

Naj vam naše podjetje omogoči montažo glinenih streh v Ljubljani

Če želite doseči edinstven zgled za svoj dom, se lahko naročite za dogovorjen sestanek z našimi izvajalci. Prav tako lahko ugotovite, ali je vaša hiša primerna za montažo strešne kritine s temeljito oceno naše ekipe. Če se odločite za namestitv glinene strehe v Ljubljani in imate vprašanja, vam bomo pomagali in ocenili kakšni bi bili možni materiali in stroški strešne kritine.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com