Pokličite Nas

Dosežite edistveno estetiko z montažo glinene strehe v Ljubljani

Razmišljate o tem, da bi na svojo nepremičnino dali poseben izgled? Poskusite montažo gline strehe v Ljubljani. S tako vrsto strehe na vašem domu, lahko privabite zavidljive poglede vaših sosedov in mimoidočih, prav tako pa ja take vrste streha zelo dobra in kvalitetna rešitev za vaš dom. To je dobra ideja, da so strešne skodle privlačne in tudi zelo trajne. Prav tako zagotavlja vzdržljivost in ponuja funkcionalne prednosti, ki vam bodo zagotovo pomagale.

Če vas zanima glinena streha, lahko vprašate našega izvajalca krovstva o potrebnih strešnih materialih in o stroških strehe.

streho ploščice Glinene Strehe v Ljubljani

Prednosti in slabosti montaže glinenih streh v Ljubljani

Poleg tega, da izboljša estetski videz vaše hiše, lahko glinena strešna montaža izboljša izolacijo vašega doma. Znano je, da so glinene strehe energetsko učinkovitejše. Vaš dom lahko ohladite poleti in pozimi ogrejete. Tukaj je nekaj prednosti in slabosti namestitve glinene strehe v Ljubljani:

Glina streha ponuja lepoto in eleganco v vsakem domu. Te strešne skodle prihajajo v številnih izvedbah in stilih. Glinene skodle so zelo trajne in zdržijo celo desetletja. Dajejo vaši hiši preprosto, a klasično lepoto. Predstavljajo tudi odlična odpornost proti ognju in žuželkam.

Razen tega, da je glinena streha zelo odporna, je tudi enostavna za vzdrževanje. V primeru zlomljenih glinenih skodel, jih izvajalec brez problemov zamenja. Prav tako se z izbiro glinenih streh lahko bistveno poveča tržno vrednost vašega doma.

 

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Prednosti in slabosti montaže glinenih streh v Ljubljani

Po drugi strani pa je postavitev glinene strehe v Ljubljani precej draga odložitev v primerjavi z drugimi vrstami streh. Ocenjuje se, da za montažo glinene strehe, plačate dvakrat do trikrat več kot pri običajni ceni drugih strešnih materialov. Seveda so ploščice in strešni skrilavec še vedno najdražja vrsta strehe. Prav tako lahko glinene strehe zdržijo od 75 do 100 let z ustreznim vzdrževanjem in montažo.

Montaža glinenih streh v Ljubljani  je tudi precej zapletena. Glinene skodle so res težke in lahko tehtajo do 400 kg na kvadratno streho. Poleg tega da so težke, so keramične ploščice pripravljene natančno in pravilno položene z določenim vzorcem. Za res kvalitetno glineno steho morate najeti strokovnega in kvalitetnega izvajalca krovstva, če želite, da je ta narejena tako, da vam bo res služila celotno obljubljeno obdobje.

Čeprav je znano, da so glinene strehe trpežne, se lahko razbijejo, v primerih nenadnih vplivov, kot so padla drevesa in prevelik pritisk, kot je hoja po njih.

strešne kritine Glinene Strehe v Ljubljani

Naj vam naše podjetje omogoči montažo glinenih streh v Ljubljani

Če želite doseči edinstven izgled za svoj dom, se lahko naročite za dogovorjen sestanek z našimi izvajalci. Prav tako lahko ugotovite, ali je vaša hiša primerna za montažo strešne kritine s temeljito oceno naše ekipe. Če se odločite za namestitv glinene strehe v Ljubljani in imate vprašanja, vam bomo pomagali in ocenili kakšni bi bili možni materiali in stroški strešne kritine.

Če vas zanima naša storitev montažo glinenih streh v Ljubljani, nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali pa pokličete na telefon.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com