Pokličite Nas

Zavarujte vašo streho pred puščanjem, s hidroizolacijo v Ljubljani.

Ali imate težave s puščanjem strehe? Naše podjetje ima rešitev za vaš problem, s hidroizolacijo v Ljubljani! Ste naveličani opazovati vodne madeže na stropu? Ali se želite znebiti puščanja strehe? Lahko vam naredimo hidroizolacijo!  To delo se običajno izvaja na ravnem sistemu strešne kritine, vendar je na voljo tudi na drugih strehah.

Namen montaže hidroizolacije v Ljubljani je povečati zmogljivost vaše strehe in preprečiti resno puščanje vode, ki lahko poškoduje vaš dom. Če vas zanima ta rešitev, lahko naše zaposlene in izvajalce vprašate, kako pridobiti hidroizolacijo za vašo streho.

Kako izgleda hidroizolacija v Ljubljani?

Hidroizolacija je način zagotavljanja odpornosti za prehod vode s hidrostatskim tlakom. Ta vrsta strešne storitve se pogosto uporablja v industrijskih in poslovnih prostorih ter v nekaterih velikih stanovanjskih enotah. S to storitvijo lahko preprečite, da bi puščanje postalo resno. Prav tako se lahko izognete prevelikim stroškom popravil ali nadomestnim storitvam.

Običajno je primerna za ravne strehe, lahko pa je na voljo na strehah iz strešnikov in drugih vrstah streh. Za podporo hidroizolacije lahko dodate dodatne membrane z montažo strešne izolacije. Ta je nameščena pod skodlami, da podpira nepremočljivo membrano.

Obstajata dve možnosti za hidroizolacijo. Prva možnost je, da se nanese poseben premaz na površino obstoječe strehe. Ti premazi so lahko v obliki brezvodnih in vodnih elastomernih premazov. Po drugi strani pa lahko razmislite o namestitvi vodoodporne membrane. Ta možnost se uporablja na novih strehah. Krovska izolacija je odlična rešitev za vas!

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Kakšne so prednosti uporabe hidroizolacije v Ljubljani?

Z vodotesnostjo na vaših strehah lahko zagotovite, da ne pride do puščanja strehe. S to storitvijo lahko zapečatite trenutno puščanje in preprečite prihodno puščanje. Prav tako lahko izboljša učinkovitost vaše strehe in podaljša njeno življenjsko dobo. Poleg tega lahko z vodotesnimi storitvami zmanjšamo stroške vzdrževanja ali druge stroške s streho. Prav tako lahko zaščitite vašo streho pred uničujočimi vremenskimi elementi in celo UV žarki. Ste vedeli, da se lahko izboljša energetska učinkovitost že samo s kemikalijami, ki so uporablejene v premazu.

Če želite izvedeti več o prednostih, ki vam jih lahko nudi hidroizolacija v Ljubljani, se lahko zmenite za sestanek z našimi sodelavci ali izvajalci in oni vas bodo povezali s strokovnjakom na tem področju.

ploščice streho Hidroizolacijo v Ljubljani

Naj vam naše podjetje popravi puščanje z hidroizolacijo v Ljubljani

Če razmišljate o hidroizolaciji, naj vam naše podjetje pomaga. Naše podjetje je opremljeno z najboljšimi in dobro usposobljenimi izvajalci, ki lahko učinkovito opravijo hidroizolacijsko delo. Od postavitve strehe, popravil, obnove do vzdrževanja, za vse to se lahko obrnete na naše podjetje.

Če vas zanima montaža hidroizolacije v Ljubljani, lahko o tem vprašate naše podjetje. Naj vam naše podjetje zagotovi najboljše storitve strešne kritine za doseganje najboljšega in učinkovitega strešnega sistema, ki ste si ga vedno želeli.

Za več informacij nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali pa na telefonsko številko.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com