Pokličite Nas

Ljubljana Slovenija

O našem podjetju

Kritina Krovstvo Ljubljana je hitro prevzela prvo mesto v Sloveniji za zagotavljanje storitev za strešne kritine. Ponujamo vam strokovno pomoč pri načrtovanju popolne strehe za vaš dom ali podjetje.

Zadovoljstvo kupcev postavljamo na vrh in si prizadevamo zagotoviti najboljše strešne storitve in zagotoviti vaš in naš uspeh. Kritina Krovstvo Ljubljana vedno sledi spreminjajoče se industriji in nudi najboljše in najnovejše storitve našim strankam. Kot vodilno podjetje na področju strešnih kritin želimo ponuditi in omogočiti naše strokovno znanje za vas.

Našim delavcem zagotavljamo industrijo opremo in tehnično znanje, s katerim bodo učinkovito opravljali svoje delo v Sloveniji. Z veseljem bi postali del vašega naslednjega projekta strešne kritine ali pa vam ponudili vrhunske strešne rešitve za vaš dom ali podjetje. Kritina Krovstvo Ljubljana verjame v skupne cilje, in skupaj vam bomo omogočili najboljšo streho za vas.

Z naraščujočim številom strank, se Kritina Krovstvo Ljuljana širi, saj ponujamo najboljše krovce v Ljubljani.

Za več informacij o tem, kako vam lahko pomagamo, nas pokličite na 01-600-3946 ali nam pišite na info@krovstvoljubljana.com.

Storitve Ki Jih Nudimo

Info Mesta – Strešne Storitve Ljubljana, Slovenija

Ponosno Služimo

Prosto Lahko Delite To Stran

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Kontaktirajte Nas

Telefon: 01-600-3946

Lokacija

Kritina Krovstvo Ljubljana

Tehnološki park 18 #34

1000 Ljubljana

Navodila

Google Zemljevid

Najnovejše Ocene

Ron Fink
"Pred kratkim sem se obrnila na Kritina Krovstvo Ljubljana, da bi zamenjala svojo streho na svoji nepremičnini, da bi se lahko preselila. Storitev, ki sem jo prejela za popravilo poškodovane strehe, je bila fantastična in hitra. Skozi celoten proces sem čutila, da nekdo dejansko posluša kakšne probleme imam s streho. Obravnavali so vse z dostavo strehe na moj naslov in hitro delali, da bi rešili moje probleme. Zamenjava strehe je bila opravljena hitro in učinkovito. Njihova služba je bila profesionalna, koristna in komunikacija je bila odlična skozi celoten postopek. Ne izgubljajte časa z drugimi podjetji, Kritina Krovstvo Ljubljana so najboljši krovci v Ljubljani !"

Specializirane Kategorije

Uradne Ure

Ponedeljek: 08:00 – 16:00

Torek:         08:00 – 16:00

Sreda:         08:00 – 16:00

Četrtek:      08:00 – 16:00  

Petek:         08:00 – 16:00

Sobota:       Zaprto

Nedelja:      Zaprto

Mesta V Bližini

Hoteli

Restavracije

Nakupovalni Centri

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com