Pokličite Nas

Pridobite kvalitetno montažo strehe v Ljubljani za vaš dom in podjetje

Iščete zanesljivo montažo strehe v Ljubljani? Želite zamenjati vašo trenutno streho z novo in izboljšati streho? Naj vam naše podjetje pomaga. V primeru, da imate nov strešni sistem ali pa morate poiskati strokovno pomoč pri načrtovanju popolne strehe za vaš dom ali podjetje, se obrnite na nas. Za več informacij o montaži strehe v Ljubljani lahko naročite sestanek z našimi izvajalci, da ocenijo in pregledajo vaš strešni sistem.

pritrdilna streha Montažo Strehe v Ljubljani

Poiščite najboljšo in primerno montažo strehe v Ljubljani

Montaža streh ni lahka naloga. Razumeti morate postopek namestitve in korake, s katerimi lahko ugotovite, ali je streha pravilno nameščena. Kot eno od vodilnih podjetij za strešne kritine vam lahko na vsakem koraku pomagamo, od namestitve do vzdrževanja vaše strehe.

Preden se lotimo namestitvenega procesa, bodo naši izvajalci ocenili vašo domačo ali poslovno zgradbo. Po oceni bo naš predstavnik predstavil cene in ocenil stroške za montažo strehe v Ljubljani. Naši dobro usposobljeni izvajalci vam bodo predstavili vsak material za strešne kritine, ki ga potrebujete za postavitev želene ali boljše strehe.

Kakšno montažo strehe v Ljubljani ponujamo?

Kot eno izmed kvalitetnih strešnih podjetij vam ponujamo različne strešne montaže, ki vam bodo zagotovo ustrezale. Tukaj je nekaj možnih strešnih sistemov;

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Ravna streha

Ta vrsta montaže strehe v Ljubljani je široko uporabna tako na stanovanjskih kot tudi na komercialnih objektih. Ravna streha omogoča preprosto montažp, ki ne zahteva preveč nagiba. Ta vrsta strešnega sistema je mogoče razvrstiti v tri vrste, ki so, zgrajene strešne kritine, enoslojne kritine in modificiran bitumen.

Ravne strehe so pogosto v povpraševanju, ker so prepoznane kot preproste, in privlačne. V primerjavi z drugimi strehami so ravne strehe stroškovno učinkovite. Vendar pa je znano, da so prav ravne strehe nagnjene k puščanju ali drugim težavam z vodo. Obstaja sodoben tip ravnih streh, ki ima napreden sistem, ki zmanjšuje in popolnoma odpravi puščanje streh.

Strešne kritine iz gline

Ko gre za vzdržljivost in odpornost, so glinene kritine vedno odlične. Znano je, da je to eden od najboljših strešnih sistemov za države z mrzlimi zimami in toplim podnebjem. Tudi glinena strešna kritina je težka, vendar elegantno privlačna. To vrsto strehe lahko naredite po želji. Zato je priporočljivo, da dobite strokovno pomoč s to vrsto strešnega sistema, da boste lahko izkusili njegove prednosti.

Naj vam naše podjetje izvede montažo strehe

Poleg omenjenih strešnih sistemov lahko naročite povpraševanje tudi za poševne strehe, strehe iz strešnikov, in še veliko drugih. Prav tako lahko zahtevate ponudbe ali vprašate o potrebnih materialih za strešne kritine. Vse naše storitve so znane po visoki kakovosti, in po zelo ugodni ceni. Če vas zanima montaža strehe v Ljubljani, nas kontaktirajte.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com