Pokličite Nas

Pridobite najboljšo in natančno montaža strehe v Ljubljani za vaš dom in podjetje

Iščete zanesljivo montaža strehe v Ljubljani? Želite zamenjati vašo trenutno streho z novo in izboljšati streho? Naj vam naše podjetje pomaga. V primeru, da imate nov strešni sistem, morate poiskati strokovno pomoč pri načrtovanju popolne strehe za vaš dom ali podjetje. Za več informacij o montaži strehe v Ljubljani lahko naročite sestanek z našimi izvajalci, da ocenijo ali pregledajo vaš strešni sistem.

pritrdilna streha Montažo Strehe v Ljubljani

Poiščite najboljšo in primerno montaža strehe v Ljubljani

Montaža streh ni lahka naloga. Razumeti morate postopek namestitve ali korake, s katerimi lahko ugotovite, ali je streha pravilno nameščena. Kot eno od vodilnih podjetij za strešne kritine vam lahko na vsakem koraku pomagamo od namestitve in določanje višine vaše strehe.

Preden se lotimo namestitvenega procesa, bo naše osebje ali izvajalci ocenili vašo domačo ali poslovno zgradbo. Po oceni bo naš predstavnik predstavil cene in koliko boste potrebovali za montažo strehe v Ljubljani. Tudi naši dobro usposobljeni izvajalci vam bodo razložili vsak material za strešne kritine, ki ga potrebujete za izpolnitev želene ali boljše strehe.

Kakšno montaža strehe v Ljubljani ponujamo?

Kot eno izmed izjemnih strešnih podjetij vam ponujamo različne strešne montaže, ki vam bodo zagotovo ustrezale. Tukaj je nekaj možnih strešnih sistemov;

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Ravna streha

Ta vrsta montaže strehe v Ljubljani je široko uporabna tako v stanovanjskih kot v komercialnih okoljih. To je preprosta montaža, ki ne zahteva preveč nagiba. Ta vrsta strešnega sistema je mogoče razvrstiti v tri vrste, ki so, zgrajene strešne kritine, enoslojne in modificirani bitumen.

Ravne strehe so pogosto v povpraševanju, ker so prepoznane kot preproste, in privlačne. V primerjavi z drugimi strehami so ravne strehe stroškovno učinkovite. Vendar pa je znano, da so te ravne strehe nagnjene k puščanju strehe ali drugim težavam s vodo. Obstaja sodoben tip ravnih streh, ki ima napreden sistem, ki zmanjšuje ali odpravlja puščanje streh.

Strešne kritine iz gline

Ko gre za vzdržljivost in odpornost, so gliene kritine vedno odlične. Znano je, da je eden od najboljših strešnih sistemov za države z mrzlimi zimami in toplim podnebjem. Tudi glinena strešna kritina je težka, vendar elegantno privlačna. To vrsto strehe lahko naredite po želji. Zato je priporočljivo, da dobite strokovno pomoč s to vrsto strešnega sistema, da boste lahko izkusili njegove prednosti.

Naj vam naše podjetje izvede montažo strehe

Poleg omenjenih strešnih sistemov lahko poskusite tudi poševne strehe, strehe iz strešnikov, in še veliko drugih. Prav tako lahko zahtevate ponudbe ali vprašate o možnih potrebnih materialih za strešne kritine. Vse naše storitve so znane po visoki kakovosti, in po zelo ugodni ceni. Če vas zanima montaža strehe v Ljubljani, nas kontaktirajte.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com