Pokličite Nas

Zagotovite vašo varnost v zimskem času, tako da imate nadzor snega in ledu v Ljubljani

Je vaša streha pripravljena na zimo? Ne še? Naj vam naše podjetje ponudi nadzor snega in ledu v Ljubljani. Res je, da je zima ena izmed radostnih in zelo pričakovanih letnih časov za vse. Vendar pa lahko preveč snega ali ledu na vaših strehah povzroči resne poškodbe, in tudi smrt.

Bistvenega pomena je, da uporabljate nadzor snega in ledu v Ljubljani, da preprečite da bi sneg postal pretežek za vašo streho. Ko sneg dolgo sedil, postane led, ki poveča težo vaše strehe. Z neprekinjenim povečevanjem teže strehe lahko pride do morebitnega puščanja ali pa se streha celo zruši.

Da bi to preprečili, bi morali poiskati zanesljivo krovsko podjetje, ki lahko za vas opravi to posebno storitev.

sneg ljudi Nadzor Snega in Ledu

Kakšen pomen ima nadzor snega in ledu v Ljubljani?

Obstaja več razlogov, zakaj bi morali razmisliti o uporabi te vrste storitve. Poleg tega da lahko rešite streho pred morebitnimi poškodbami s tem tudi dodatno zavarujete vaše nepremičnine in stanovalce ohranite varne. Tukaj je nekaj razumnih dejavnikov, o katerih morate razmisliti, pri odločitvi za nadzor snega in ledu v Ljubljani.

Čeprav se led topi, obstaja velika možnost, da lahko vlaga poškoduje vašo streho. Ko se led topi zaradi toplote, ki jo proizvaja vaše podstrešje, bo voda šla skozi žlebove. Če voda spet zamrzne, lahko povzroči zamašitev žlebov in voda ne bo več odtekala.. Zaradi zamašitve bo voda šla v skodle in lahko povzroči puščanje strehe. Ta majhna puščanja lahko povzročijo hujšo škodo in posledično večje stroške popravila.

Storitev nadzora snega in ledu vas dodatno zaščiti pred padajočim ledom in snegom. Tudi majhni deli ledu lahko pri padcu povzročijo hude poškodbe na ljudeh in živalih.

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Kakšen pomen ima nadzor snega in ledu v Ljubljani?

Še en razlog, zakaj je potrebna kontrola snega in ledu v Ljubljani, je, da lahko sneg poškoduje strešne odprtine. Prav tako lahko povzroči zamašitev, ko se sneg ali led zatakne na okna. V taki situaciji, se lahko v vaših prostorih zadržujejo strupeni plini. Led in sneg lahko vplivata tudi na električne žice, zaradi česa lahko pride do kratkega stika.

Najpomembnejši razlog, zakaj potrebujete nadzor snega in ledu, je, da se izognete resni strukturni škodi – prva stvar, ki jo morate ugotoviti je, kakšna je zmogljivost strehe v primeru hujšega snega ali ledu. Na primer, za ravno streho velja, da lahko zdrži do 45 cm snega, če obilno sneženje to mero preseže, lahko pride do puščanja strehe ali resne škode. Da bi preprečili zrušitev strehe, je najbolje, da to spremljate sproti in ukrepate pravočasno. To je lahko koristno, če boste namestili opečene kritine na ravne strehe.

Če iščete najboljšo streho za slovensko podnebje, lahko razmislite o strešni skrilavci ali glineni strehi. Ta vrsta strešne kritine je znana kot najboljša rešitev glede trajnosti saj je odporna na  ekstremne zimske razmere. Če želite imeti te strehe, lahko o tem pokličete naše krovsko podjetje.

Naj vam naše podjetje omogoči nadzor snega in ledu v Ljubljani

Za več vprašanj glede opečene strešne kritine in procesa nadzora snega in ledu v Ljubljani nas lahko kontaktirate.
Če vas zanima gradnja strehe iz skrilavca in glinene strehe, se lahko zmenimo za sestanek.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com