Pokličite Nas

Hitro popravite nenadno škodo s pomočjo nujnega popravila strehe v Ljubljani

Kaj storiti, ko se zaradi nevihte drevo podre in nenadoma pade na vašo streho? V hudem neurju vam je polomilo in odpihnilo strešnike, bliža pa se nova nevihta? Ne veste kaj storiti?  Najprej pokličite nas, da opravimo  nujno popravilo strehe v Ljubljani! Popravimo vsakršno nastalo škodo na strehah. Toča, strela, veter ali pa požar, naša izkušena ekipa popravi čisto vse in to cenovno ugodno.

Če želite ugotoviti, ali je potrebno izvesti nujno popravilo strehe v sili v Ljubljani, lahko pravočasno preverite svoje podstrešje, če so vidne razpoke ali luknje. Če opazite škodo, morate poklicati izvajalce popravil streh, da opravijo nujna popravila strehe.

tovornjak streho Nujno Popravilo Strehe v Ljubljani

Kaj storiti med čakanjem na nujno popravilo strehe v Ljubljani?

V primeru, da vam neurje odkrije streho, konca nevihta pa še ni na obzorju je najbolj pomembno, da se umaknete na varno, počakate do konca nevihte, ter pokličete našo ekipo izvajalcev krovstva. Naša ekipa bo počakala do konca nevihte, nato pa urgentno priskočila na pomoč in vaša streha bo v zelo kratkem času že popravljena.

Ko nastane škoda še med nevihto, je naša prva reakcija da moramo ukrepati. Naše krovsko podjetje v Ljubljani ne izvaja storitev v neprimernem vremenu, saj cenimo varnost naših zaposlenih, zato je pomembno, da nas pokličete, obvestite o situaciji ter počakate na konec nevihte na varnem. Največ poškodb se naredi, ko ljudje poskušamo reševati nastalo škodo med ekstremnim vremenom.

Če že imate streho ki pušča, lahko uporabite vedra ali velike posode za zbiranje vode ki pušča. S temi posodami lahko preprečite resne in nadaljnje poškodbe vašega doma ali podjetja.

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Kdaj potrebujete nujno popravilo strehe v Ljubljani?

Če želite ugotoviti, ali potrebujete nujno popravilo strehe, morate opazovati in preverjati za znake resne škode.

Če vaše domače ali komercialno podjetje doživlja redno puščanje in se izkaže, da streha pušča, lahko močno puščanje strehe vpliva na druge dele vaše strehe in poškoduje opremo v vašem domu. V primeru močnejšega puščanja pa nas kar hitro pokličite in skupaj bomo našli rešitev.

Če v bližini dvorišča ali okoli svoje hiše vidite ostanke strešne kritine, se takoj obrnite na nujno popravilo strehe v Ljubljani, da čim hitreje popravite streho, predno odpade še kakšen strešnik.

Če je vaše podstrešje hudo poškodovano, to pomeni, da vaša streha doživlja vdor vode. Če želite to popraviti in preprečiti nadaljnje poškodbe, nas lahko pokličete za nujno popravilo strehe.

v izgradnji Nujno Popravilo Strehe v Ljubljani

Naj vam naše podjetje opravi nujno popravilo strehe v Ljubljani

V primeru nesreče ali hude škode, nas lahko kontaktirate za nujno popravilo strehe v Ljubljani.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com