Pokličite Nas

Ohranite estetiko in učinkovitost vašega doma z obnovo strehe v Ljubljani

Je vaša streha imela že več popravil in vam že več let služi? Obnovite izvedbo z obnovo streh v Ljubljani! Sčasoma lahko strehe z veliko popravili in več spremembami začnejo starostno razpadati. Pojavlja se puščanje, nenadni zvoki, razbarvanje in celotna stvar postane sila neprivlačna.

Če se to zgodi, vam bodo izvajalci krovstva dali na izbiro, da se odločite, ali želite, zamenjati ali obnoviti streho. Če želite ugotoviti, ali morate opraviti obnovo strehe v Ljubljani oziroma potrebujete novo streho, se lahko obrnete na nas za strokovno pomoč. Samo z vami smo lahko najboljše krovsko podjetje.

streha stavbe Obnovo Strehe v Ljubljani

Kakšne so prednosti obnove strehe v Ljubljani?

Eden izmed najbolj koristnih dejavnikov obnove strehe je, da poveča estetsko privlačnost vašega doma ali poslovne stavbe. Z obnovo strehe dosežete sodoben videz strehe, ki bo zagotovo privabil morebitne kupce in zavidljive poglede. Prav tako lahko poveča vrednost vaše nepremičnine.

Še en koristen dejavnik je, da lahko podaljša življensko dobo vašega doma. Z obnovo strehe v Ljubljani lahko nadgradite in podaljšate življenjsko dobo strehe za 10 do 15 let.

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Obnova Strehe - Kakšne so prednosti obnove strehe v Ljubljani?

V skladu s tem lahko strešne izvajalce vprašate, če je vaša streha primerna za strešno kritino. Gre za vrsto zaščite, ki se nahaja med strešnimi skodlami in krovom. Lahko je iz naravnih materialov ali sintetičnih. Ta strešna kritina odbija vodo in je odlična zaščita pred poškodbami zaradi ledu in vode. Poleg tega ščiti vašo streho, izboljša videz in ga poenoti.

Ob obnovi strehe v Ljubljani boste imeli manjše stroške popravil in vzdrževanja. Pri obnovi strehe samo preoblikujemo vašo streho in naredimo nekaj popravil. Zahteva manj delovne sile in materialov v primerjavi s celotno streho, saj lahko obstoječo streho ponovno uporabite in zamenjate le obrabljene dele. Streho lahko izboljšamo glede na vaš proračun. Pri obnovi strehe pa razmislite tudi o posebni strešni prevleki.

nepopolna streha Obnovo Strehe v Ljubljani

Naj vam naše podjetje omogoči obnovo strehe v Ljubljani

Poleg montaže, pregleda, popravil in vzdrževanja se naše podjetje ukvarja tudi z obnovo streh. Z razumno ceno lahko vašo staro streho spremenimo v izboljšano in skoraj kot  novo streho. Vašo streho lahko obnovimo na način, ki si ga želite . V primeru pojava umazanije, lahko izvajamo tudi čiščenje strehe. Prav tako lahko izvajamo popravila, nadgradnje in tudi menjavo barve.. Lahko opravimo tudi montažo posebne strešne kritine, da obnovimo učinkovitost vaše strehe.

Če vas zanima obnova strehe v Ljubljani, lahko najboljšo krovsko podjetje zaprosite za oceno ter preverite, ali je primerna za obnovo strehe. Naj vam naš izvajalec pojasni možne materiale, ki jih je treba uporabiti, in predvideni proračun za prenovo ter stroške dela.

Za več informacij, nas lahko kontaktirate.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com