Pokličite Nas

Vzdržujte vaše strehe tako, da opravite popravilo z popravilo škode neviht v Ljubljani

Ali ste v zadnjem času doživeli nevihto ali močan dež, kjer je vaša streha utrpela hude poškodbe? Naj vam naše podjetje pomaga z  popravili škode neviht v Ljubljani. Po hudi nevihti morate najprej preveriti, ali je okoli vašega doma vidna škoda in če je poškodovana streha. Če vi ne vidite škode z golimi očmi, sumite pa, da je nekaj narobe,  se morate posvetovati s krovcem, da preverite vašo streho. Če težava ostane nepopravljena, lahko škoda povzroči resne težaver ter drago zamenjavo ali popravilo.

Priporočljivo je, da pokličete izvajalce popravil streh, da preverite, ali so vidni znaki puščanja strehe ali druge težave. Kot strokovnjaki za strešne kritine lahko opravimo celovito presojo, da ugotovimo, ali vaša streha potrebuje popravilo škode neviht v Ljubljani. Naše osebje in izvajalci so dobro usposobljeni in se lahko natančno prepričajo, če so možne poškodbe na vaši strehi.

uničena hiša Popravilo škode neviht v Ljubljani

Kako poteka popravilo škode neviht v Ljubljani?

Močna neurja, padec dreves ali požari lahko poškodujejo vašo streho ali dom. Slabo vreme in obrabljenost strehe lahko pripeljeta do popolnega kolapsa le te, kar vemo, da ne vpliva dobro na našo notranjost. Posvetujte se z našo ekipo glede možnih ukrepov pri posledicah škode.

V skladu s tem lahko naše podjetje ponudi popravilo strehe, če se odkrijejo poškodbe ali težave. Lahko pošljemo enega od strokovnih izvajalcev popravil streh, da oceni in preveri vašo streho. Ko se nevihta umiri, lahko posnamete nekaj fotografij, ki nam jih lahko pošljete zraven povpraševanja.

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Kako odkriti škodo?

Obstaja veliko škodljivih dejavnikov, ki jih lahko pričakujete, ko pride do nevihte. Nevihta je lahko v obliki toče, dežja, vetra ali snega. Kakšne so možne škode, ki jih te nevihtni dejavniki lahko povzročijo na vaši strehi?

Neurja s točo so nevarna in uničujoča. Vsaka velikost toče lahko močno poškoduje vsako streho. Lahko tudi razbije strešne skodle ali strešnike. Če so na vaši strehi skrite poškodbe, se lahko zaradi neviht še poslabšajo.

Da bi ugotovili škodo zaradi toče, morate zaprositi za strokovno pomoč in preveriti, ali morate čim prej opraviti popravilo škode neviht v Ljubljani.

Druge vrste nevihte, ki lahko povzročijo hudo uničenje vaše strehe so deževnica, veter in sneg. Dež lahko oslabi skodle vaše strehe ,povzroči puščanje strehe in tudi izpostavi vaš dom nevihtam. Če se pojavi škoda, vam priporočamo, da nas pokličete in mi opravimo popravilo škode neviht v Ljubljani.

Poleg deževnice lahko tudi veter poškoduje vašo streho. S pomočjo močnih vetrov lahko ustvari majhne razpoke v strukturi vaše strehe. Če je nevihta povezana z močnimi vetrovi, lahko poškoduje strešne skodle. Če se to zgodi, lahko krovca prosite za popravilo strehe.

Nazadnje, eden izmed najbolj škodljivih partnerjev v nevihti – sneg ali žled. Sneg lahko zruši vašo streho. Lahko povzroči krhkost vaše strešne konstrukcije in lahko močno poškoduje streho. Če se to zgodi, nas pokličite za hitra popravila.

Kontaktirajte nas, ko potrebujete popravilo škode neviht v Ljubljani

Če vas zanima popravilo škode neviht v Ljubljani, nas kontaktirajte.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com