Pokličite Nas

Zavarujte svoj dom z najboljšimi stanovajskimi strehami v Ljubljani

Iščete zanesljivo in zaupanja vredno podjetje, ki bo za vas namestilo stanovanjsko kritino v Ljubljani? Ali nameravate obnoviti streho ali imeti novo streho? Je vašo streho treba popraviti? Zdaj ste na pravem mestu! Ko gre za strešne storitve, smo znani po tem, da smo najboljši. Popolnoma razumemo, da je pri gradnji vašega doma strešna kritina ena od vaših glavnih skrbi. Naše podjetje za strešne kritine ponuja najboljše strehe, ki so tudi najbolj cenovno ugodne.

Naša ekipa ima najboljšega in dobro usposobljenega izvajalca stanovanjskih kritin in lahko vam zagotovimo, da vam bomo več kot izpolnili pričakovanja. Če potrebujete popravilo strehe , prekrivanje streh ali strešne kritine, smo tu, da vam pomagamo.

prebivališča Stanovanjsko Kritino v Ljubljani

Kje najdete najboljše stanovanjske strehe v Ljubljani?

Ne glede na to, ali potrebujete namestitev ali popravilo, vam naše podjetje nudi obe storitvi najvišji kakovosti, in to po ugodni ceni. Če si to želite, lahko vprašate našega izvajalca stanovanjskih kritin, o tem kaj lahko pričakujete.

Priporočavmo vam lahko te vrste stanovanjskih kritin v Ljubljani;

Glinene strehe

Ta vrsta stanovanjskih kritin v Ljubljani je znana kot najbolj priljubljena strešna kritina danes. Ta vrsta strešne kritine je zagotovljena trajno, zlasti za države, ki doživljajo mrzle zime in topla poletja. Če pa se nahajate v državi, kot je Slovenija, ki je znana po hladni zimi, lahko ob namestitvenega od podjetja zahtevate, da postavijo streho s cikli zamrzovanja in odmrzovanja. Tudi ta vrsta strešne kritine lahko zdrži do 50 let z ustreznim vzdrževanjem.

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Strehe iz strešnikov

Če vam je bolj všeč elegantna, a veličastna streha, vam lahko naredimo streho iz strešnikov. Ta strešna kritina prikazuje izjemno lepoto in teksturo. Na voljo je v različnih stilih in barvah. Glede trajnosti, lahko strešniki zdržijo od 75 do 150 let, če so pravilno nameščeni in vzdrževani. Podobno kot glinene strehe so znane tudi te, ki so odporne na ogenj.

Druge storitve, ki jih ponujamo za stanovanjske strehe v Ljubljani

Poleg omenjenih strešnih storitev, ponujamo tudi druge vrste, vendar priporočamo glinene oziroma stehe iz strešnikov za izjemen videz in učinkovitost. Poleg montaže opravljamo tudi popravila in vzdrževanje.

Naj vam naše podjetje zagotovi najboljšo stanovanjsko streho v Ljubljani

Če iščete zanesljive stanovanjske strehe, ki bodo zdržale tudi zelo slabe vremenske razmere, je naše podjetje tu, da vam pomaga. Se bojite padanja drevesnih vej? V našem podjetju ponujamo najboljše in trajne vrste streh, ki so perfektne za vaš dom.

Iščete pomoč? Naj vam naše podjetje zagotovi najboljšo stanovanjsko streho v Ljubljani. Za ponudbe, popravilo strehe, ocene in druge storitve  nas prosim pokličite.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com