Pokličite Nas

Dosežite čisto energijo z namestitvijo strešne sončne energije v Ljubljani

Nameravate namestiti strešno sončno energijo v Ljubljani? S pomočjo sončne strehe lahko sončno svetlobo spremenite v elektriko. Ta zbrana energija je na voljo kadarkoli  in lahko učinkovito spremeni vaš dom ter zniža vaše stroške elektrike.

sončno plošči streho Strešna Sončna Energija v Ljubljani

Kaj je strešna sončna energija v Ljubljani?

Strešna sončna energija je podobna strešnim skodlom. Te strešnike imenujemo tudi fotovoltaični skodli in izgledajo kot tipična streha. Lahko se dopolni z drugimi strešnimi materiali, kot so asfalt in skrilavec . Solarna streha deluje, ko so nameščeni sončni kolektorji povezani s fotovoltaičnimi celicami. Te celice zbirajo sončno svetlobo in jo pretvarjajo v elektriko. Pretvorjena energija bo pretvorjena v izmenični tok, da bo dala moč vašemu domu.

Kakšne so prednosti namestitve strešne sončne energije v Ljubljani?

Na splošno so sončni kolektorji dragi. Za to vrsto varčevalne naprave potrebujete nekaj denarja. Vendar pa lahko z tako električno energijo zagotovite nizke stroške porabe. Tehnično, tipična stanovanjska sončna celica lahko proizvede 290 vatov.

Ena od velikih prednosti solarne strehe je, da zmanjša račun za elektriko. Prav tako lahko zaslužite s temi solarnimi paneli, tako da dovolite drugim domovom ali podjetjem, da uporabljajo pretvorjeno električno energijo, ki je ne porabite. O tem lahko vprašate katerega koli izvajalca strešnih kritin.

Poleg tega da zmanjšuje stroške vašega računa za elektriko, tudi pomagate pri zaščiti narave. Z uporabo čiste energije lahko zmanjšate porabo električne energije, pridobljene iz  fosilnih goriv. Ta fosilna goriva povzročajo onesnaževanj, zaloge the goriv pa bodo kmalu tudi pošle. Z vlaganjem v strehe z možnostja zbiranja sončne energije v Ljubljani ne samo prihranite denar, temveč tudi pomagate pri ohranjanju zelene narave. .

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Ali strešna sončna energija v Ljubljani deluje ponoči?

Odgovor je NE. Sončne celice potrebujejo sončno svetlobo za delo in proizvodnjo električne energije. Med nočjo bo zbrana energija uporabljena za vaše dom.

Koliko solarnih panelov potrebuje določen dom?

Da bi pridobili kakovostno strešno kritino, morate namestiti od 12 do 18 sončnih celic. Količina je odvisna od tega, kako velik je dom ali podjetje. In kakšen sistem uporabljate. O tem se lahko posvetujete s podjetjem za strešne kritine.

sončna streha Strešna Sončna Energija v Ljubljani

Koliko dolgo časa zdrži strešna sončna energija v Ljubljani?

Običajno lahko sončna streha zdrži do 25 let in več. S pravilnim vzdrževanjem in pravilno montažo sončnih strešnih skodel lahko dosežete veliko več kot 25let učinkovitosti teh sončnih kolektorjev.

Naj vam naše podjetje namesti strešno sončno energijo v Ljubljani

Kot vodilno strešno podjetje smo preizkušeni pri zagotavljanju kakovostne strešne kritine. Pomanjkljivost te varčevalne naprave je v tem, da ni primerna za vse vrste streh. Če želite ugotoviti, ali je vaša streha primerna, se morate posvetovati s strokovnim izvajalcem krovstva in mu dovoliti, da pregleda vašo streho.

Za več informacij o solarnih strehah se lahko brez težav obrnete na nas preko naše spletne strani ali preko naše telefonske številke.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com