Pokličite Nas

Izboljšate estetski izgled vašega doma z montažo zelene strehe Ljubljana

Ali razmišljate o nadgradnji vaše strehe na višjo raven? Razmislite o montaži zelene strehe v Ljubljani! Če ste ljubitelji narave, bi lahko razmislili o tem konceptu. Poleg streh, ki ščitijo ljudi in njihove naložbe, služi tudi kot prispevek k estetski privlačnosti vašega doma.

Na splošno so vrste strešnih sistemov: ravne strehe, strehe iz strešnikov, glinene streha, krovske strehe in podobno. Danes je na voljo nova strešna kritina. Gre za zelene strehe v Ljubljani. Ta vrsta strešne kritine spodbuja naravo in je zelo okolju prijazna. Če želite izvedeti več o tej edinstveni vrsti strešne kritine, lahko vprašate našega izvajalca strešne kritine o zeleni strehi.

Kaj rabite vedeti o zelenih strehah v Ljubljani

Zelena strešna kritina je znana tudi kot »živa streha«  je vrsta strešnega sistema,ki je prekrita z različnimi rastlinami, zelenjavo in podprta z vodotesno membrano. Prav tako ima različne plasti, kjer služi kot korenska pregrada, namakalni sistemi in drenaža. Ta vrsta strehe se običajno uporablja na etažah, velikih hišah in drugih podobnih zgradbah.

Ta sistem lahko poveča estetski cilj določenega domačega ali poslovnega objekta. S pravilnim načrtovanjem izvajalca krovstva, ustreznim načrtovanjem in vzdrževanjem, lahko najdemo koristne zelene strehe, ki lahko prispevajo k stabilizaciji ekosistema.

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Kateri so koristni dejavniki, ki jih prinaša zelena streha v Ljubljani?

Glavna prednost zelenih streh je, da zmanjša stroške energije in poveča zmogljivost vaše običajne strehe. Zelena strešna kritina se lahko namesti na ravne ali poševne strehe. Kot že omenjeno, zelene strehe lahko izboljšajo tudi videz vašega doma in istočasno zagotavljajo izolacijo. Prav tako pomagajo pri čiščenju zraka.

Poleg izolacijske perspektive so te strešni sistemi učinkoviti tudi pri zmanjševanju hrupa. In so  okolju prijazni. Če želite podaljšati življenjsko dobo strehe in njene okoljske koristi, mora biti zelena streha v Ljubljani dobro vzdrževana. S temi čudovitimi ugodnostmi je zelena streha postala priljubljena na stanovanjskih in poslovnih zgradbah.

zeleni mah Zelen Strehe v Ljubljani

Naj vam naše podjetje namesti vašo zeleno streho v Ljubljani

Iščete podjetje, ki lahko opravi montažo zelene strešne kritine? Naj naše podjetje opravi to delo za vas. Če vas zanima zelena streha, lahko to naredimo za vas. Naše podjetje je opremljeno z najbolj zaupanja vrednimi strokovnimi izvajalci, ki imajo izkušnje in znanje na tem področju.

Če vas zanima zelena strešna kritina, naj naše podjetje oceni, ali je vaša streha primerna za to vrsto streh. Po oceni se bodo naši izvajalci z vami pogovorili o potrebnih materialih in proračunu

Če vas zanima namestitev zelene strehe v Ljubljani, naj naša ekipa preoblikuje vaš dom ali komercialno zgradbo, tako da boste imeli okolju prijazno strešno kritino. Če želite izvedeti več o tej novi strešni kritini, se lahko dogovorite za sestanek z nami in naše osebje vam bo pomagalo.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com