Pokličite Nas

Pridobite energetsko varčen dom z montažo zelene strešne tehnologije v Ljubljani

Ali razmišljate o montaži zelene strešne tehnologije v Ljubljani? Ali imate radi rastline in zelenjavo? Naj vam naše podjetje zagotovi streho z veliko rastlinami in vegetacijo. Poleg streh iz strešnikov, ravnih streh in betonske strehe, naše podjetje ponuja tudi to novo tehnologijo strešne kritine, ki bo všeč vsakemu navdušenecu narave. Ta nova strešna tehnologija se imenuje zelena kritina.

cvetje na strehi Zelene strešne tehnologije v Ljubljani

Kaj je zelena strešna tehnologija v Ljubljani?

Zelena streha ali »živa streha« je streha, ki je obdana s srednje rastočimi rastlinami in vegetacijo. Deluje tudi kot podaljšek obstoječe strehe. Te rastline in zelenjava so posajene v zemljo, nad vodotesno membrano. Zelena streha ima različne plasti, ki podpirajo rastline in zelenjavo. Te plasti so drenaža, koreninske pregrade in namakalni sistemi.

S pomočjo zelene strehe lahko podaljšate življenjsko dobo obstoječe strehe za dva do trikrat več kot normalno. Te zelene strehe so v Evropi zelo priznane, saj lahko zdržijo od 30 do 50 let.

Kako deluje zelena strešna tehnologija v Ljubljani?

Z izgradnjo zelene strehe lahko zmanjšate ali odstranite onesnaževalce zraka. Prav tako streha proizvaja kisik in čisti zrak. Prav tako lahko pomaga pri procesu hlajenja zraka skozi evapotranspiracijo. Pomaga zmanjševati količino odtekajoče deževnice. Ter izboljšuje kvaliteto vode. Lahko je tudi idealen življenjski prostor za male živali. Prav tako lahko zmanjša hrup in onesnaževanje zraka.

Zelene strehe potrebujemo za zmanjšanje toplote ozračja. Prav tako taka streha zmanjša potrebno energijo za hlajenje in ogrevanje, kar pomeni velike prihranke.

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Kako namestiti zeleno strešno tehnologijo v Ljubljani?

Če vas zanima zelena streha, se najprej posvetujte s strokovnjaki za strešne kritine. Izvajalec bo celovito ocenil vašo streho, in ocenil primernost nadgradnje v zeleno streho. Na splošno lahko živa streha stane 25% do 30% več kot tipična tradicionalna streha, kot so ravne strehe.

Stroškovno se zelene cene splačajo na dolgi rok, saj ob pravilnem vzdrževanju ne prihaja do pogostih napak in poškodb strehe. Sicer so dražje od klasičnih streh, kot je omenjeno zgoraj, vendar so tudi toliko bolj ekološke in futuristične, saj moramo za naravo veliko bolj skrbeti, kot to počnemo sedaj.

trave streho Zelene strešne tehnologije v Ljubljani

Ali lahko hodiš po zeleni strešni tehnologiji v Ljubljani?

To je odvisno od naslednjih dejavnikov. Če je streha enkrat letno pognojena, hoja ni problem. Vendar bodite previdni, ko zamrzne. Ni priporočljivo hoditi po strehi, ko so rastline zamrznjene saj se lahko poškodujejo rastline na strehi.

Naj vam naše podjetje omogoči montažo zelene strešne tehnologije v Ljubljani

S temi velikimi prednostmi ni čudno, da si vsi želijo “živo streho”. Poleg ekološke prijaznosti povečuje tudi estetski videz hiše in tudi poslovnih stavb.

Poleg pridobivanja splošne vrste strehe, kot je betonska streha, lahko razmislite o podaljšanju vaše obstoječe strehe z „zeleno streho“. Če želite izvedeti več o tej vrsti streh, lahko povprašate naše strokovne strešne delavce.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com