Pokličite Nas

Pridobite energetsko varčen dom z montažo zelene strešne tehnologije v Ljubljani

Ali razmišljate o montaži zelene strešne tehnologije v Ljubljani? Ali imate radi rastline in zelenjavo? Naj vam naše podjetje zagotovi streho z veliko rastlinami in vegetacijo. Poleg streh iz strešnikov, ravnih streh in betonske strehe, naše podjetje ponuja to novo tehnologijo strešne kritine, ki bo všeč vsakemu navdušenecu narave. Ta nova strešna tehnologija se imenuje zelena kritina.

cvetje na strehi Zelene strešne tehnologije v Ljubljani

Kaj je zelena strešna tehnologija v Ljubljani?

Zelena streha ali »živa streha« je streha, ki je obdana s srednje rastočimi rastlinami in vegetacijo. Deluje tudi kot podaljšek obstoječe strehe. Te rastline in zelenjava so posajene v vodotesno membrano. Zelena streha ima različne plasti, ki podpirajo rastline in zelenjavo. Te plasti so drenaža, koreninske pregrade in namakalni sistemi.

S pomočjo zelene strehe lahko podaljšate življenjsko dobo obstoječe strehe za dva do trikrat več kot normalno. Te zelene strehe so v Evropi zelo priznane, saj lahko zdržijo od 30 do 50 let.

Kako deluje zelena strešna tehnologija v Ljubljani?

Skozi te zelene strehe lahko zmanjšate ali odstranite onesnaževalce zraka. Prav tako lahko proizvede več kisika in pridobi odtenek. Prav tako lahko pomaga pri procesu hlajenja zraka skozi evapotranspiracijo. Prav tako lahko pomaga zmanjšati odtok padavinske vode in izboljša kakovost vode. Lahko je tudi idealen življenjski prostor za male živali. Prav tako lahko zmanjša hrup in onesnaževanje zraka.

To zeleno streho potrebujemo za zmanjšanje toplote vaše strehe. Prav tako lahko zmanjša potrebno energijo za hlajenje in ogrevanje, s katerim lahko dobite velike prihranke.

DOBITE PONUDBO

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Kako namestiti zeleno strešno tehnologijo v Ljubljani?

Če vas zanima zelena streha, se najprej posvetujte s strokovnjaki za strešne kritine. Izvajalec bo celovito ocenil vašo streho, če bo lahko podaljšal v zeleno streho. Na splošno lahko živa streha stane 25% do 30% več kot tipična tradicionalna streha, kot so ravne strehe.

trave streho Zelene strešne tehnologije v Ljubljani

Ali lahko hodiš po zeleni strešni tehnologiji v Ljubljani?

Da, vendar je odvisno. Če je streha enkrat letno oplojena, hoja ni problem. Vendar bodite previdni, ko zamrzne. Ni priporočljivo hoditi po strehi, ko so rastline zamrznjene. Lahko povzroči poškodbe rastlin in rastlin.

Naj vam naše podjetje omogoči montažo zelene strešne tehnologije v Ljubljani

S temi velikimi prednostmi ni čudno, da si vsi želijo “živo streho”. Poleg ekološke prijaznosti povečuje tudi estetski videz hiše in tudi določenih stavb.

Poleg pridobivanja splošne vrste strehe, kot je betonska streha, lahko razmislite o podaljšanju vaše obstoječe strehe z „zeleno streho“. Če želite izvedeti več o tej vrsti streh, lahko prosite naše strokovne strešne delavce.

KONTAKTNI PODATKI

Naslov: Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

URE DELOVANJA:

Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sob – ned: Zaprto

našo lokacijo

Vse Pravice Pridržane, Krovstvo Ljubljana 2018

Powered by Offer2Check.com